De hoofddisciplines van GVS beveiliging en communicatie zijn inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en brandbeveiliging.

Naast deze hoofddisciplines bedient GVS beveiliging en communicatie opdrachtgevers met het aanleggen van datanetwerken, geluid en telefonie.

 

Inbraak beveiliging

Voor particulieren, MKB en retailers wordt er gewerkt met een stabiel en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem. De werking van dit systeem is zowel bedraad als draadloos en kan bediend worden door middel van een app.
 
GVS beveiliging & communicatie verzorgt ook de doormelding naar de meldkamer (PAC) via een netwerk (IP) of via de analoge lijn. Door het totaalconcept kan ook de installatie op BORG gecertificeerde wijze gerealiseerd worden.

Camera bewaking

Waar ogen te kort voor zijn biedt GVS beveiliging & communicatie een passende oplossing. Camerasystemen van A merken, eenvoudige en uitgebreide systemen met vele software toepassingen. Het is mogelijk om beelden (terug)kijken via een smartphone of laptop, voor zowel analoge als IP installaties. 

Brand beveiliging

GVS beveiliging & communicatie levert en installeert confessionele en adresseerbare systemen. De juiste oplossing is afhankelijk van de eis en de grootte van de installatie. Gaat het om ontruimingsinstallatie of volledige bewaking? Voor ieder programma biedt GVS beveiliging & communicatie een adviserende rol en gaat het met de brandweer in gesprek. Tevens wordt het programma van eisen (PvE) opgesteld en projecteren wij volgens de eisen.

Datanetwerken

Een totale oplossing voor datanetwerken in kantoorpanden en winkels. Bekabeling, montage, het verzorgen van de patchkast en de installatie inclusief certificaat. Netwerkoplossingen die direct klaar zijn voor gebruik.
 

Geluid

Geluidsinstallaties voor winkels of winkelcentra doeleinden. Aangename achtergrondmuziek, dat gekoppeld wordt met communicatieboodschappen of omroepen.

Telefonie

Bereikbaarheid is belangrijk in de bedrijfsvoering. GVS Beveiliging en Communicatie levert diverse telefonie oplossingen. Van eenvoudige lijnen tot complete telefooncentrales.

Wij adviseren graag welke telefonie oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past. 

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op