Vacature hulpmonteur, 32-40 uur

Wordt specialist als startend monteur binnen ons team. Van montage en aansluiten tot programmeren en het verlenen van service.

Taken en verantwoordelijkheden

Om met de deur in huis te vallen. In jouw werkdag ben je met één van de volgende onderdelen bezig:

1. Montage
Tijdens deze eerste stap in het project bouw je de basis voor de installatie. Zorgvuldig werken begint hier.

2. Aansluiten
Het technische plan van papier, oftewel de tekening, naar de praktijk brengen. Je installeert de techniek die de klant ook daadwerkelijk ziet.

3. Programmeren
Nu duiken we het specialisme in waar de kracht van ons team ligt. Hier komt het aan op kennis en oog voor detail. Dit bepaalt of de installatie ook precies doet wat het moet doen. En we gaan voor perfectie.

4. Regelgeving
Ja, zeker in de beveiliging en communicatie hebben we hier continu mee te maken. In de uitwerking van het plan denken we hier al goed over na en gedurende het installeren op locatie blijf je hier alert op. Je zorgt dat het systeem straks in de praktijk volgens alle richtlijnen werkt.

Functieprofiel

• Gevoel voor techniek
• Interesse in innovatie
• Oog voor detail
• Goede motivatie

Heb je bovenstaande eigenschappen in je? Dan kunnen we van start! Ons vak is erg specialistisch. Daarom leren we je dat in de praktijk, eventueel aangevuld met de opleiding die we je aanbieden. Kijk over een paar jaar maar eens terug, je zult verstelt staan van hetgeen jij jezelf eigen gemaakt hebt.

Wij bieden

• Groeimogelijkheden, dat staat voorop
• Goede aansturing en begeleiding, net zo belangrijk
• Fijne collega’s en een mooie, vaste klantenkring om voor te werken

Natuurlijk, we vergeten je salaris zeker niet en ook daarin groei je met ons mee. We werken met goed, professioneel gereedschap en apparatuur zodat jij je werk altijd zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Wil je een cursus of opleiding volgen? We bespreken samen wat het beste past.

Reageren

Wil jij ons team komen versterken of wil je meer weten? Bel of app Gerrit van de Steeg op 06 52 36 48 89 of mail je gegevens naar info@gvsbeveiliging.nl.

Wil jij ons team komen versterken of wil je meer weten?

Neem contact met ons op